We zijn openVandaag geopend van 8:30 – 17:30

Gedreven door passie, kennis

en principes van een familiebedrijf zorgen wij ervoor dat u beste vloer krijgt, tegen de scherpste prijs

Over ons

De Vloerenwinkel is er voor u

De Vloerenwinkel is een familiebedrijf waarbij enthousiasme en expertise centraal staan. In 1930 zijn de grondbeginselen van het bedrijf ontstaan. Hierbij is onze overgrootvader in de crisisjaren op de boot gestapt naar Amerika. Met de opgedane kennis kwam hij weer terug in Nederland en begon hij in 1935 met het importen van houten producten uit Amerika. In de jaren die volgden is dit uitgebreid naar een Doe-het-zelf winkel in het oude noorden, Rotterdam. In 2003 is hieruit de Vloerenwinkel ontstaan. In de tussenliggende jaren is dit uitgegroeid tot een begrip in de Vloerenbranche. Ondernemen en innoveren zit in ons bloed, inmiddels bijna 100 jaar later dan de 1e generatie staat de 4e generatie al voor u klaar.

De succesformule van de Vloerenwinkel:

Meedenkend en ontzorgend

Er komt veel kijken bij het kiezen, kopen en plaatsen van een vloer. Wij helpen u graag van A tot Z en zorgen er voor dat u het allerbeste advies krijgt.

Vakkundig personeel

Uw vloer laten leggen? De vloerspecialisten van de Vloerenwinkel leggen uw vloer al vanaf €6,50 per m² inclusief ondervloer!

Tegen de scherpste prijs gelegd!​

De vloerspecialisten van de Vloerenwinkel leggen uw vloer al vanaf €6,50 per m² inclusief ondervloer!

Prachtige vloeren

''Al meer dan 50.000 prachtige nieuwe vloeren in woonkamers, slaapkamers, zolders, appartementen, studio’s, studieruimtes, winkels, scholen, kantoren, hobbyruimtes, caravans……

Mentaliteit

De Vloerenwinkel streeft er naar om u altijd een eerlijk advies te geven. Wij zijn een bedrijf waar hard wordt gewerkt. Doordat de specialisten van de Vloerenwinkel ook praktijkkennis hebben kunnen ze u altijd het beste advies geven. Door duidelijke afspraken met partners kunnen wij een snelle handelingsnelheid garanderen. Daarnaast hebben wij een groot aantal vloeren op voorraad staan waardoor u als klant profiteert van de scherpste prijzen. In onze winkel vindt u alleen A-kwaliteit producten. Hier vindt u geen acties van €0,98,- per m², wij willen graag realistisch blijven en u alleen de beste vloeren leveren.

Vertrouwen

Bij de Vloerenwinkel kunt u altijd stalen ophalen in de showroom, zodat u thuis op uw gemak de vloer nog eens kan bekijken. Hierbij hoeft u niks te betalen, of uw gegevens achter te laten. Wij vertrouwen u, en op deze manier doen wij graag zaken.

Video afspelen

Het team

Arien Weijers

Directeur

Ronald Weijers

Directeur

Maurice Weijers

Vloerspecialist

Daniel Weijers

Vloerspecialist

Marjolein Krook

Vloer- en trendspecialist

Piet Krook

Vloer- en trendspecialist

Yael Vliegen

Vloer- en trendspecialist

Max Bakker

Logistiek medewerker

Download onze brochure


Prijsopgave opvragen

Hulp nodig? Vraag het onze adviseur!
Bel: 010-4723200