Altijd eerlijk advies.

Doordat de specialisten van de Vloerenwinkel ook praktijkkennis hebben kunnen ze u altijd het beste advies geven. In onze winkel vindt u alleen A-kwaliteit producten. Op deze manier kunnen we u het beste eindproduct garanderen en voor zorgen dat uw huis een thuis wordt.

Doordat wij goede afspraken maken met partners hebben, en een groot aantal op voorraad hebben, profiteert u als klant van de scherpste prijzen. Op deze manier zorgen wij er voor dat u onderaan de streep altijd het voordeligste uitkomt!

Advies

Laminaten vloeren zijn populair en eenvoudig

Laminaat is al jaren zeer populair. Dit komt mede doordat deze vloersoort erg eenvoudig te onderhouden is. Daarnaast is laminaat inde afgelopen decennia ontzettend ontwikkeld. Zo zijn sommige laminaatvloeren bijna niet te onderscheiden van een ‘echte’ parket- of stenen vloer. Laminaat bestaat uit losse planken die aan elkaar bevestigd worden door middel van een kliksysteem. Doordat ook deze kliksystemen erg zijn ontwikkeld zijn deze laminaatvloeren eenvoudig te plaatsen. Kwalitatief hoogwaardig laminaat bestaat uit vier lagen: een toplaag, dessinlaag, een drager en een kunststof onderlaag.

Hoe is laminaat opgebouwd

Houten vloeren bij Vloerenwinkel

Ondanks de vele alternatieven spreekt een houten vloer veel mensen aan. De warmte, het karakter en de tijdloosheid van een houten vloer zijn nu eenmaal ongeëvenaard. Hout straalt klasse en kwaliteit uit en past in elk interieur. Bovendien is het een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat zeer lang meegaat en met de jaren steeds karakteristieker wordt. In de showroom van de Vloerenwinkel is een heel ruim assortiment houten vloeren te vinden. Omdat het van een klein stalenbord lastig te bepalen is of de vloer bij u past, hebben wij een groot aantal houten parketvloeren in onze winkel op de grond liggen.

Advies nodig ?

Bel ons en vraag het onze adviseur! Onze specialist helpt u graag vragen te beantwoorden over onze houten vloeren. 

PVC Vloeren 

PVC is tegenwoordig ontzettend populair. Het gebruik van PVC vloeren is al jarenlang aan een opmars bezig. Begrijpelijk, want dit kunststof materiaal is met het blote oog nauwelijks van een ‘echte’ vloer’ te onderscheiden. Daarnaast is PVC in zeer veel dessins en decors te koop, dus interessant voor een heel breed publiek. PVC vloeren zijn te vergelijken met vloeren van vinyl, maar het materiaal waar PVC van is gemaakt is zwaarder, dikker en sterker dan vinyl.

Plak PVC of klik PVC hebben tal van voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Zo zijn PVC vloeren erg geluidsdempend en uiterst geschikt voor vloerverwarming! Bij de Vloerenwinkel vindt u alleen maar de beste A-kwaliteit PVC vloeren. In onze showroom vindt u tal van verschillende voorbeelden hiervan. Laat een van de vloerspecialisten in de winkel u alles vertellen over PVC!

Advies nodig ?

Bel ons en vraag het onze adviseur! Onze specialist helpt u graag vragen te beantwoorden over onze PVC-vloeren.

Meedenkend en ontzorgend

Er komt veel kijken bij het kiezen, kopen en plaatsen van een vloer. Wij helpen u graag van A tot Z en zorgen er voor dat u het allerbeste advies krijgt.

Vakkundig personeel

Uw vloer laten leggen? De vloerspecialisten van de Vloerenwinkel leggen uw vloer al vanaf €6,50 per m² inclusief ondervloer!

Tegen de scherpste prijs gelegd!​

De vloerspecialisten van de Vloerenwinkel leggen uw vloer al vanaf €6,50 per m² inclusief ondervloer!

Prachtige vloeren

''Al meer dan 50.000 prachtige nieuwe vloeren in woonkamers, slaapkamers, zolders, appartementen, studio’s, studieruimtes, winkels, scholen, kantoren, hobbyruimtes, caravans……

In 5 stappen naar een perfecte samenwerking

Stap één: oriënteren op het internet

Allereerste is het belangrijk om er achter te komen welke vloer het beste bij u past. Op deze website vind u een groot aantal vloeren met bijbehorende impressiefoto’s, deze kunnen u al misschien een beetje op weg helpen om de keuze van uw vloer een makkelijker te maken. Natuurlijk is het kiezen van een vloer via een foto lastig, daarom bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom. Toch al zeker welke vloer u wilt? Dan kunt u er voor kiezen om online een offerte van ons te ontvangen.

Stap twee: langskomen in de showroom

Wij begrijpen dat u een vloer toch in het echt moet zien. In onze showroom kunt u alle vloeren zien, voelen en overheen lopen. Op deze manier weet u zeker dat dit de juiste vloer is. Wanneer u de maten meeneemt naar de showroom kunnen wij direct een offerte voor u maken. Ook kunt u gebruik maken van onze inmeetservice. Daarnaast kunnen wij u voorzien van het beste advies en antwoord geven op alle vragen die u nog heeft!

Stap drie: zelf leggen of laten leggen?

Kiest u er voor om de vloer zelf te leggen, of te laten leggen door een van de experts van de Vloerenwinkel. Een professionele vloerenlegger staat garant voor het beste resultaat. Daarom biedt Vloerenwinkel aan alle klanten een legservice die uitgevoerd wordt door ervaren vakmensen. Hierbij krijgt u naast de garantie van de vloer, ook een leggarantie van 2 jaar! Ook is de plintafwerking het kenmerk van een prachtige vloer. Laat de vloerenleggers van de Vloerenwinkel uw zorgen ontnemen en een prachtig resultaat voor u maken. Benieuwd hoeveel deze legservice kost? Wij geven u graag een vrijblijvende offerte op maat.

Stap vier: leveren van de vloer

Bij de Vloerenwinkel hoeft u nooit een aanbetaling te doen, u betaalt de vloer pas wanneer deze is geleverd. Daarnaast zijn de meeste vloeren uit voorraad leverbaar, zo zijn er veel mensen die de vloer direct bij ons komen afhalen maar natuurlijk bezorgen wij uw vloer ook!

Stap vijf: onderhoud

Elke vloer is uniek, en bij elke vloer hoort een andere aanpak. Om er voor te zorgen dat uw vloer zo lang mogelijk mee gaat adviseren wij u graag in het onderhoud hiervan.